Ți-ai neglijat zâmbetul în ultima perioadă?

Ai costuri înjumătățite cu oferta de la 67 Dental!

Solicită o Consultație Gratuită
Vezi Oferta

Oferta pachet complet igienizare

  • 50% reducere la pachetul de igienizare
  • Consultație Gratuită
Rezervă Oferta

Ce conține pachetul și ce beneficii are!

Detartraj

Detartrajul dentar este o procedură prin care se realizează îndepărtarea cantității de tartru aflată pe suprafețele dentare și interdentare.

Periajul profesional se realizează cu ajutorul unor instrumente și paste de dinți speciale, pentru a îndepărta placa bacteriană din cele mai inaccesibile zone.

Periaj profesional

AirFlow presupune un jet controlat de aer, apă și microparticule de bicarbonat de sodiu, pe suprafața dinților, eliminând petele pigmentare și placa dentară.

Air Flow

Solicită o Consultație Gratuită

Beneficiile nu se vor lăsa așteptate!

  • Economisești bani - Rezolvarea problemelor descoperite în stadiu incipient necesită tratamente simple și costuri scăzute.
  • Previi afecțiuni dentare severe - Neglijarea unor probleme dentare minore întreține evoluția rapidă a acestora, pierderea danturii fiind foarte aproape.
  • Îți protejezi întregul organism - Prevenirea și tratarea afecțiunilor dentare elimină și grija apariției unor afecțiuni care au legătură directă cu acestea.
  • Menții o respirație proaspătă - Chiar dacă acasă ai o igienă orală corectă, respirația urât mirositoare poate fi dată de placa bacteriană depusă.
Ia legătura cu noi

Iată elementele care contribuie la rezultatele de succes de la 67 Dental

Echipa de medici stomatologici 67Dental își propune să redefinească experiența pe care pacienții o au în cadrul clinicii. Frica este doar un mit atunci când ai alături o echipă dedicată și profesionistă.

Echipa

Tehnologia

Ţinem pasul cu dezvoltările tehnologice de ultima generatie şi ne folosim de instrumente moderne pentru a-ți oferi, în cel mai scurt timp posibil, cele mai bune soluţii pentru tratamentele problemelor dentare cu care te confrunţi.

Siguranța

Acordăm o atenție sporită atât sterilizării instrumentelor cu care intră în contact pacienții noștri, cât și igienizării echipamentelor personale de protecție, dezinfecției cabinetelor și controlului deșeurilor nocive sau agenților patogeni.

Locurile în promoție sunt limitate!

Completează formularul și rezervă un loc la consultația GRATUITĂ

Ia legătura cu noi

România, Iași, Str. Tătărași nr. 67