Previous
Next

Suntem o echipă, lucrând la cazurile dentare complexe împreună.

Suntem o familie, având grijă unii de ceilalți în fiecare moment.

Suntem o comunitate de medici pasionați, orientându-ne activitatea spre a satisface în totalitate nevoile pacienților.

Suntem aici pentru tine! Un mediu primitor și sigur te invită să descoperi cât de bine te prinde fericirea.

Împreună, redăm frumusețea naturală a zâmbetului tău! Echipa de medici stomatologici 67Dental își propune să redefinească experiența pe care pacienții o au în cadrul clinicii. Frica este doar un mit atunci când ai alături o echipă dedicată și profesionistă. Sănătatea dentară este prioritară, iar pentru a o dobândi, fiecare ședință efectuată este bazată pe exactitate, responsabilitate și grijă față de pacienți.

Tehnologie. Dotări
ultramoderne

Ţinem pasul cu dezvoltările tehnologice de ultima generatie şi ne folosim de instrumente moderne pentru a-ți oferi, în cel mai scurt timp posibil, cele mai bune soluţii pentru tratamentele problemelor dentare cu care te confrunţi.

Siguranță

Acordăm o atenție sporită atât sterilizării instrumentelor cu care intră în contact pacienții noștri, cât și igienizării echipamentelor personale de protecție, dezinfecției cabinetelor și controlului deșeurilor nocive sau agenților patogeni. Operăm aceste proceduri conform unor protocoale prestabilite pentru a-ți putea oferi un mediu sigur și pentru a putea performa calitativ tratamentele necesare.